top of page

di 26 sep

|

Ingelmunster

Lezing over EFT: Emotional Freedom Technique door Viviane Albers.

Viviane vertelt over deze krachtige methode waarbij je volgens een protocol meerdere keren op specifieke acupunctuurpunten op je lichaam tikt terwijl je je aandacht richt op een probleem of klacht. Je formuleert ook luidop wat je gewaar wordt. Deze combinatie zorgt ervoor dat de spanning afneemt.

Lezing over EFT: Emotional Freedom Technique door Viviane Albers.
Lezing over EFT: Emotional Freedom Technique door Viviane Albers.

Tijd en locatie

26 sep 2023 15:00 – 16:30

Ingelmunster, Kortrijkstraat 106, 8770 Ingelmunster, Belgium

Over het evenement

EFT is een krachtige methode waarbij je volgens een protocol meerdere keren op specifieke acupunctuurpunten op je lichaam tikt terwijl je je aandacht richt op een  probleem of klacht. Je formuleert ook luidop wat je gewaar wordt.

Deze combinatie zorgt er voor dat de spanning afneemt.

Bij EFT gaat men er van uit dat er een storing is ontstaan in de energiebanen of meridianen door een vervelende emotionele gebeurtenis. Telkens je weer dezelfde of gelijkaardige gebeurtenis tegenkomt, word je weer getriggerd. Door het tikken op acupunctuurpunten, gelegen op de meridianen, hef je de storing op en gaat de energie weer stromen. De emotie wordt als het ware losgekoppeld van de situatie. We halen de emotionele laag van een herinnering af, waardoor je nieuwe overtuigingen kan krijgen en dus ook nieuwe keuzes kan maken.

Inschrijven: stuur een mailtje naar viviane@vivianealbers.be.

Deelnameprijs: 10€. Graag vooraf overschrijven naar BE03 1431 1084 9984. 

Voor dit evenement is Viviane te gast bij Fleur de Lune natuurcoaching en natuurbeleving. 

Deel dit evenement

bottom of page